Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unio malo atmosfere

Smijeh u Vladi: Ministru se tijekom izlaganja 'zamrznuo' laptop

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozbiljne teme i atmosferu na današnjoj sjednici Vlade 'začinio' je ministar Tihomir Jakovina.

Tijekom izlaganja ministru poljoprivrede Tihomiru Jakovini zamrznulo se računalo, što je nasmijalo premijera Zorana Milanovića i ostale prisutne na sjednici Vlade. Jakovina je samo kratko na Milanovićevo pitanje odgovorio 'zaledio se' nakon čega su svi prasnuli u smijeh.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

Inače, na današnjoj sjednici Vlade došlo je i do sukoba između premijera i ministra Radimira Čačića oko zakona o Agenciji za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, nakon primjedbe ministrice zaštite okoliša Mirele Holy koja je rekla da je spomenuti zakon nedorečen.

Premijer Milanović tražio je tada da se spomenuti prijedlog Zakona povuče iz procedure. No, potpredsjednik Radimir Čačić usprotivio se povlačenju prijedloga ili bilo kakvoj odgodi zakona. Ipak, premijer Milanović pobijedio je u ovom sukobu. Spomenuti prijedlog zakona, iako s odgodom od sedam dana, ipak ide u saborsku proceduru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene