Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević (HDZ) poručio je u utorak kako je suradnje između Domoljubne koalicije i Mosta jako dobra, da Vlada ide u dobrom smjeru pa je siguran da će ta koalicija svakim danom biti sve jača.


"Mi gradimo mostove, mi ne rušimo mostove. Suradnja između Domoljubne koalicije i Mosta je jako dobra. Naravno da ne možemo svi o svemu jednako misliti, međutim, o svim važnim temama se dogovaramo, surađujemo. Vlada ide u dobrom smjeru i ja sam siguran da će ta koalicija svaki dan biti sve jača, a ne slabija", odgovorio je ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević na upit o spekulacijama da će HDZ "izgurati" Most iz saborske većine.

Vezani članci Lovro Kuščević (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Mito, zloporaba položaja i ovlasti...: Kuščeviću dodatno skinut imunitet zbog proširenja istrage Lovro Kuščević (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) MIP zaprimio zahtjev DORH-a za dodatno skidanje imuniteta Kuščeviću

Kuščević je na pitanja novinara odgovarao u Ministarstvu graditeljstva nakon konferencije za novinare u povodu ponovnog pokretanja projekta energetske obnove zgrada i korištenja obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama za odgoj i obrazovanje. (Hina)