Obavijesti Video Pretražite Navigacija
donosi Provjereno

Kupila stan od bivšeg predsjednika Hajduka, a on promijenio brave i ne da joj unutra: "Ti meni ne možeš ništa, ja ti odavde nikad izići neću"

Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 4
Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 4 Provjereno
Aktualno Galerija Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 1 Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 1 Foto: Provjereno Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 2 Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 2 Foto: Provjereno Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 3 Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 3 Foto: Provjereno Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 4 Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 4 Foto: Provjereno +6 Stan bivšeg predsjednika Hajduka - 5 Galerija 1/11 >>
Bivši predsjednik Hajduka Joško Svaguša na prijevaru se uselio u stan koji je prodao s bivšom suprugom Dajanom. Priču donosi reporterka Provjerenog Ema Branica.

Provjereno večeras donosi nevjerojatnu priču austrijsko-hrvatske državljanke Violete Schonger, koja već godinama pokušava ući u stan koji je legalno kupila od bivšeg predsjednika Hajduka i poduzetnika Joška Svaguše i njegove bivše supruge.

Njezina agonija počinje prije više od dvije godine kada su Joško i Dajana Svaguša, kao vlasnica, prodavali luksuzni stan od 168 kvadrata na splitskom Žnjanu.

Violeta je ispoštovala kupoprodajni ugovor, otplatila stan u iznosu 950 tisuća eura, upisala se – zemljišno i gruntovno – kao vlasnica, a bivša Svagušina supruga predala joj je ključ. No nekoliko dana kasnije, priča Violeta, kontaktirao ju je Svaguša s molbom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm VIDEO Olujni udari juga zahvatili Jadran: Lokalno pale velike količine kiše

"Da bi on izvadio svoje stvari i trebat će mu nekih 10 dana, ja velim ma dobro nije problem ni dva tjedna, ne treba mi stan sad odmah, nije to problem nikakav, na miru iznesi", prisjeća se Violeta.

No, nakon toga uslijedio je šok – Svaguša je promijenio bravu i rekao joj, kaže, kako iz stana neće izići.

"Imam najbolju odvjetnicu, ti meni ne možeš ništa, ja ti odavde nikad izići neću", prepričala je njegove riječi.

Pročitajte i ovo Oluja Ciaran poharala sjever Europe Naleti vjetra 200 km/h FOTO/VIDEO Ciaran odnio najmanje šest života, među stradalima i petogodišnje dijete: Promet u kaosu, gradovi bez struje

Otad su prošle skoro tri godine, slučaj je na sudu, no nema pomaka, a Violeta se pita kako je to moguće u zemlji članici EU-a. Ekipa Provjerenog posjetila je Joška Svagušu, a kako je reagirao na pitanje o ovom slučaju, pogledajte u večerašnjoj emisiji na Novoj TV.

 

Emisiju gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene