Obavijesti Video Pretražite Navigacija
32 vatrogasca na terenu

FOTO Buknuo požar u obiteljskoj kući, vatrogasci objavili s čim su se borili: "Sve je bilo puno dima. Ne znam je li uopće više za stanovanje"

Požar u Novom Marofu - 7
Požar u Novom Marofu - 7 DVD Novi Marof
Aktualno Galerija Požar u Novom Marofu - 1 Požar u Novom Marofu - 1 Foto: DVD Novi Marof Požar u Novom Marofu - 2 Požar u Novom Marofu - 2 Foto: DVD Novi Marof Požar u Novom Marofu - 3 Požar u Novom Marofu - 3 Foto: DVD Novi Marof Požar u Novom Marofu - 4 Požar u Novom Marofu - 4 Foto: DVD Novi Marof +4 Požar u Novom Marofu - 5 Galerija 1/9 >>
Na blagdan Svih svetih buknuo je požar u obiteljskoj kući u Novom Marofu. Na terenu su bila ukupno 32 vatrogasca.

Vatrogasci DVD-a Novi Marof u srijedu su izašli na teren oko 17 sati zbog požara u obiteljskoj kući. Zapovjednik Ladislav Tuk rekao nam je da je kuća izgorjela. 

"Krovište je potpuno izgorjelo, urušilo se. Jedna prostorija, to je bila kuhinja neka, potpuno je izgorjela. Sve je bilo puno dima. Ne znam je li uopće više za stanovanje, to je bila mala kuća", ispričao nam je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm VIDEO Olujni udari juga zahvatili Jadran: Lokalno pale velike količine kiše

Pročitajte i ovo Velimir Bujanec Odlučio trgovački sud Propala tvrtka Velimira Bujanca obrisat će se iz sudskog registra: Dužna je više od 150.000 kuna

Na teren je izašao 21 vatrogasac DVD-a Novi Marof s tri vatrogasna vozila, a s njima su bili i vatrogasci DVD-a Strmec s kombi vozilom, njih 11.

Tuk je rekao da vatrogascima uzrok požara nije poznat. U razgovoru s glasnogovornicom PU varaždinske Marinom Kolarić saznali smo da će se očevid obavljati tijekom dana nakon čega će biti poznato više informacija.

U požaru nitko nije ozlijeđen, a djelatnici HEP-a su isključili električnu struju. 

Fotografije intervencije pogledajte u galeriji.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene