Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Svakodnevno se čujem s Bernardićem"

Beljak: Mogli bi se ponoviti izvanredni izbori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak ocijenio je da bi bilo dobro da se Andrej Plenković i Davor Bernardić dogovore oko ključne strategije da se ne dogodi "da na ponovljenim parlamentarnim izborima niti jedan ne uspije sastaviti parlamentarnu većinu".

Beljak je ponovio svoju ocjenu da bi se na jesen mogli održati izvanredni parlamentarni izbori, a nelošom je ocijenio i opciju manjinske Vlade premijera Andreja Plenkovića "kako bi se zemlji uštedilo 120 milijuna kuna, ali pod određenim uvjetima".

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

"Bilo bi dobro da Bernardić i Plenković sjednu i dogovore ključnu strategiju da se ne dogodi još gora situacija da na ponovljenim parlamentarnim izborima niti jedan ne uspije složiti većinu", istaknuo je Beljak.

Kaže i da HSS u preslagivanju Vlade nije spreman preuzeti niti jedno ministarstvo. "To je kao da dolazite u šest ujutro na svadbu. Svi su već pijani", pojasnio je.

Beljak kaže i da je svakodnevno na telefonu sa šefom SDP-a Davorom Bernardićem s kojim, kaže, razgovara o izbornom programu i promjenama zakona. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene