Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u čemu je problem?

Traže direktora već 18 mjeseci! Popularna i dobro plaćena pozicija zjapi prazna

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Već 18 mjeseci traži se tko će voditi Turističku zajednicu Krapinsko-zagorske županije.

Raspisan je sedmi po redu natječaj u posljednjih godinu i pol dana za poziciju direktora/direktorice Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije.

Župan Željko Kolar pojasnio je da na tri natječaja nitko nije zadovoljio formalne uvjete, dok na preostala tri natječaja Turističko vijeće nije izabralo nikoga.

Pročitajte i ovo Napadi na Gazu - 1 Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael uhitio Hamasove operativce, u napadima na Gazu ubijeno 1500 djece: "Bebe su spavale u svojim kućama, a onda je došao udar"

"Nije lako donijeti odluku, nakon dugo vremena sjajne direktorice, a prije toga svi naši direktori su imali po nekoliko mandata, da odaberemo osobu za koju smatramo da može napraviti iskorak u turizmu na području KZŽ", objasnio je Kolar, prenosi Zagorje.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija nova upozorenja Prijeti nam opasno vrijeme: DHMZ izdao upozorenja za veći dio zemlje

Iako je tamošnja oporba iznijela sumnje da jedna osoba nije izabrana zbog "političkog promišljanja", župan je te tvrdnje opovrgnuo. Objasnio je da nisu naišli na osobu koja ima novu viziju i da to nema veze s političkim uvjerenjima.

Prema neslužbenim informacijama Zagorja, plaća za tu poziciju prošlih godina bila je oko 10 tisuća kuna što prema njihovom pisanju ipak nije dovoljan iznos koji bi privukao stručnjake.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene