Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljanje knjige

Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama"

Aktualno Galerija Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 2 Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 3 Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Bivša premijerka Jadranka Kosor predstavila je u četvrtak svoju knjigu "Kraljica - života ima i izvan politike". To je njezina deveta knjiga i, baš kao i ostale, ima autobiografske elemente.

U knjizi je, kaže, željela pokazati svoju drugu stranu - onu zaigranu, opušteniju, manje ozbiljnu. Na promociju su stigla mnoga poznata imena iz društvenog i političkog života, među kojima i nekadašnji najžešći politički suparnik, predsjednik Zoran Milanović. Uoči promocije s Jadrankom Kosor razgovarala je novinarka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac.

"Ovo je na neki način nastavak knjige 'Premijerka', koja je izašla točno na današnji dan prije tri godine. Na neki način nastavak, ja u uvodu kažem da sam ponešto u toj autobiografiji i preskočila namjerno, ponešto ispustila. Ponešto sam smatrala nevažnim i tu gdje sam stala, sad sam nastavila. Međutim, ovo je puno osobnija knjiga, puno manje politike. Otvaram i neke teme za koje se smatra da su za političare tabu-teme - starost, samoća, usamljenost, ljubav", rekla je Kosor.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Pretjerana retorika, ali... Ivana Petrović o predsjednikovu obraćanju: "Moram priznati da prvi put od njega ovo čujem. Očekujem odgovor od premijera Plenkovića je li to točno"

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Obraćanje predsjednika Milanović: "Odlučio sam upozoriti na ozbiljnu prijetnju. To je politički udar Andreja Plenkovića na ustavni poredak i demokraciju"

"Mislim da je meni bilo još teže jer sam cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sama. Iza sebe imam brakove, ali sam većinu bila sama. Dakle, razvedena žena u još uvijek patrijarhalnom društvu puno, puno teže pronalazi svoje mjesto pod tim političkim suncem", rekla je Kosor, a što je još kazala, pogledajte u videu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene