Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Konzum od danas raskida suradnju s Dukatom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konzum od ponedjeljka, 26. ožujka, raskida Ugovor o poslovnoj suradnji s Dukatom d.d., priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću Agrokora d.d.

Najveći dio Dukatovog asortimana ćemo delistirati i smanjiti im udjele, kaže se u priopćenju, objavljenom u povodu prodaje Dukata, čijih je 91,94 posto dionica bilo u vlasništvu Luke Rajića, francuskom Lactalisu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čekaju se rezultati dodatne analize Zašto aflatoksin u mlijeku nisu otkrile hrvatske službe? Slika nije dostupna Pitali smo stručnjake Evo kada postoji mogućnost trovanja povučenim mlijekom!

Ponašanje francuske kompanije koja je kupila Dukat d.d, a nije ni na koji način kontaktirala niti se javila najvećim partnerima toga istoga poduzeća smatramo u najmanju ruku neprofesionalnim i podcjenjivačkim prema tržištu na koje dolazi. 

Ako se prema poduzeću s kojim rade stotine milijuna kuna prometa ponaša na taj način, stvarno je pitanje kako će se ponašati prema malim partnerima, kaže se u priopćenju.

Rajića koji je potpredsjedniku svoje Vlade rekao jedno, a napravio drugo ne bismo željeli komentirati, kaže se u priopćenju, koje je potpisala Anja Linić, direktorica Ureda za odnose s javnošću Agrokora d.d., u čijem je sastavu trgovinski lanac Konzum.

Potpredsjednik Vlade Damir Polančec rekao je, kako prenose mediji, da je prije desetak dana razgovarao s Lukom Rajićem o prodaji Dukata i da mu je Rajić rekao kako ne namjerava prodati Dukat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene