Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je kišno vrijeme u utorak ujutro zahvatilo jug Dalmacije, u kasnim popodnevnim i večernjim satima nevrijeme je zahvatilo i dijelove otoka Hvara.


Kišno nevrijeme zahvatilo je grad Hvar i njegovu okolicu. Kako je objavio DVD Hvar, do 22 sata u utorak navečer hvarski su vatrogasci 15 puta ispumpavali podrume, apartmane, ugostiteljske i trgovačke objekte, a intervencije se nastavljaju.

Vezani članci Amfibijsko vozilo na ulicama Ogulina (Foto: Ivana Ivanda Rožić) U Ogulin stigla vojska s amfibijskim vozilima, HGSS obavio lavovski dio posla Nevrijeme je zahvatilo i Zagreb (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Odroni na cestama, poplavljene prometnice, kuće i škole u Primorju, tuča pogodila Zagreb i okolicu

Glavnina oborina pala je između 17 i 20 sati kada je palo stotinjak litara kiše po kvadratnom metru, prenosi dalmacijadanas.hr.

Također su objavili da je došlo do nanosa kamenja i šudera na cestu te da se u blizini jednog hotela odlomio dio zida. Ipak, dobra je vijest da su snežne oborine prestale od 21h.