Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u prometu

Zastoji na cestama: Kolaps na zagrebačkoj zaobilaznici, kilometarske kolone na granici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnim prijelazima u smjeru Hrvatske stvaraju se kilometarske kolone. Puno ljudi odlučilo je krenuti na put prije blagdana. Na zagrebačkoj obilaznici zbog prometne nesreće stvaraju se zastoji.

Nakon završenog očevida prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na zagrebačkoj obilaznici, u smjeru Lipovca se zbog gustog prometa vozi u koloni u pokretu, usporeno, između čvorova Jankomir i Kosnica u dužini oko 17 kilometara, javio je HAK.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona vozila u pokretu u smjeru Jankomira duga je oko 2,5 kilometra.

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu Irena Belamarić, HAK - 2 turistička sezona cvjeta Krkljanac na svim cestama, zatvorena dionica prema granici: "Ogromna je gužva..."

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, u blizini trgovačkih centara, pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku te Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom na izlasku.

Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Zbog vlažnih kolnika i niskih temperatura moguća je poledica na cestama u gorju, a mogući su i odroni.

Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez propisane zimske opreme, koja je i zakonom obvezna na zimskim dionicama javnih cesta u Hrvatskoj, od 15. studenoga do 15. travnja.

U pomorskom prometu nema poteškoća. 

Gužve na cestama traju od poslijepodneva kada se prema podacima iz AMZS-a, na izlaz iz Slovenije na graničnom prijelazu Gruškovje - Macelj čekalo oko dva sata, a na Obrežju - Bregana oko 30 minuta.

Kolona teretnih i osobnih vozila je bila i na autocesti A3 kraj graničnog prijelaza Bajakovo, teretnih oko osam, a osobnih oko dva kilometra.

Od zagrebačke policije doznajemo da je oko 14:20 na 38. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac došlo do sudara dvaju automobila. U prometnoj nesreći ozlijeđene su tri osobe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene