Kada je započela s radom na reportaži o slučaju hotela Marjan, novinarka Provjerenoga Ema Branica nije ni slutila da će joj Željko Kerum umjesto izjave uputiti niz strašnih uvreda.


Reporterka Provjerenog Ema Branica radeći priču o stečaju hotela Marjan nazvala je Željka Keruma za izjavu, no umjesto izjave dogodilo se to da ju je bivši gradonačelnik Splita brutalno izvrijeđao.

Vezani članci Zlostavljanje svećenika Žena koju je godinama zlostavljao svećenik iz Sotina progovorila za Provjereno: "Nisam se znala nositi, krivnju sam preuzela na sebe, pokušala sam suicid!" Provjereno: Tina i Kruno - 6 Njihova ljubav nadišla je brojne prepreke, a svojim primjerom mijenjaju i sustav: "Naučili su me da materijalno nekada i nije nešto važno"

"Jeste vi danas popili tablete? Vi niste čisti u glavi, obična štraca ste vi!" započeo je salvu uvreda Kerum.

Na pitanje novinarke zašto joj to sve govori, Željko Kerum samo je nastavio s vrijeđanjem, ali ovoga puta još ružnije.

"Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili ili pijani ili drogirani, i vas je tu angažiralo, reporterku koja ne razumi ni ku**a. Daj, e, vidi, budaletino glupa, jedi go***, ti i tko te naručio", nastavio je.

Mi ćemo samo podsjetiti kako je posao novinara postavljati pitanja i izvještavati o temama od javnog interesa. Nažalost, zbog toga su ponekad izloženi napadima, vrijeđanju, zastrašivanju i drugim načinima sprječavanja da rade svoj posao. Nova TV smatra neprihvatljivim i oštro osuđuje bilo kakav oblik nasilja, uključujući i ono verbalno, nad pripadnicima medija, kao i bilo kakav pokušaj ometanja njihova rada.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju