Kada je započela s radom na reportaži o slučaju hotela Marjan, novinarka Provjerenoga Ema Branica nije ni slutila da će joj Željko Kerum umjesto izjave uputiti niz strašnih uvreda.


Reporterka Provjerenog Ema Branica radeći priču o stečaju hotela Marjan nazvala je Željka Keruma za izjavu, no umjesto izjave dogodilo se to da ju je bivši gradonačelnik Splita brutalno izvrijeđao.

Vezani članci Bračni par Slavica - 4 Proslavili 60 godina braka uz šampanjac i tortu: "Kakva frizerka? Taj dan me mater probudila u četiri ujutro i rekla 'ajd, srićo, napasi kravu'" Drago Noršić Ekipa Provjerenog istraživala hrpe otpada u bioparku, a tada je naišao muškarac s pajserom: "Slušajte me malo, bacit ću vam kamen"

"Jeste vi danas popili tablete? Vi niste čisti u glavi, obična štraca ste vi!" započeo je salvu uvreda Kerum.

Na pitanje novinarke zašto joj to sve govori, Željko Kerum samo je nastavio s vrijeđanjem, ali ovoga puta još ružnije.

"Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili ili pijani ili drogirani, i vas je tu angažiralo, reporterku koja ne razumi ni ku**a. Daj, e, vidi, budaletino glupa, jedi go***, ti i tko te naručio", nastavio je.

Mi ćemo samo podsjetiti kako je posao novinara postavljati pitanja i izvještavati o temama od javnog interesa. Nažalost, zbog toga su ponekad izloženi napadima, vrijeđanju, zastrašivanju i drugim načinima sprječavanja da rade svoj posao. Nova TV smatra neprihvatljivim i oštro osuđuje bilo kakav oblik nasilja, uključujući i ono verbalno, nad pripadnicima medija, kao i bilo kakav pokušaj ometanja njihova rada.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr