Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak Keruma i Končari

Kerum: Sve ću prodati, bavit ću se politikom, ali neću propasti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danko Končar treći put obilazi Kerumov hotel 'Marjan'. Ovoga puta doveo je i svoga odvjetnika Antu Nobila.

Danko Končar u društvu suradnika obišao je u subotu splitski hotel Marjan, ali je izjavio, kao i vlasnik hotela Željko Kerum, da pregovori još traju te da ugovor još nisu potpisali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Slika nije dostupna Preuređenje Kerumovog hotela od 150 milijuna kuna koči administracija?!

'Gospodin Končar došao je ponovno pogledati Marjan što znači da je prepoznao projekt koji je najbolji na Mediteranu. Danko je zainteresiran i mi pregovaramo. Ako dođe do realizacije obavijestit ćemo vas', rekao je Željko Kerum novinarima i dodao da ima još zainteresiranih.

Naglasio je da o uvjetima i novcima neće govoriti ni kada ugovor bude potpisan. 'Zainteresiran sam da uđem u dovršenje hotela i da budem prisutan. Bio bih sretan da uđem u projekt na ovaj ili onaj način', rekao je Danko Končar.

>> Končar: Kerum i ja pokušavamo stvoriti partnerstvo

Iako su se dogovorili da neće govoriti o novcima, Kerum je ponovio da je u hotel uložio 113 milijuan eura, a Končar je ocijenio kako je u njega potrebno uložiti između 25 i 35 milijuna eura i vratiti 35 milijuna eura dugova.

Na pitanje jesu li točna nagađanja da će zadržati 50 posto vlasništva u Marjanu, Kerum je rekao kako je sve moguće, a Končar je sa svoje strane potvrdio kako je moguće i da kupi cijeli hotel. 'Marjan je perspektivan projekt', zaključio je.

Ovo je treći put da Danko Končar obilazi hotel Marjan. Ovoga puta s njim je bio i odvjetnik Ante Nobilo. Dok je Končareva delegacija obilazila hotel Marjan, Kerum je sjedio u prizemlju s novinarima. Kao dobar domaćin, konobario je za šankom, dijelio vode i brinuo se da svi dobiju piće.

Obrušio se i na negativne napise o njemu, ali je zaključio kako ih naručuju političati u sprezi s medijskim moćnicima. 'Ne idem u Sabor, ide Nevenka. Zašto da dolazim kada postoji apsolutna većina i ne mogu učiniti ništa', rekao je u ćakuli s novinarima.

Ponovio je svoje teze o progonu poduzetnika u Hrvatskoj te zaključio kako za pet godina nitko neće zapošljavati više od 9 ljudi. 'Sve ću prodati i baviti se politikom, ali ako prodajem ne znači da propadam. Političari u ovoj državi jedini se ne moraju ni zbog čega brinuti', izjavio je.

Za to vrijeme, pred Marjanom ga je na jahti Joke čekala njegova supruga Fani Horvat sa sinom Franom. Upravo su došli iz Pučišća, rekao je Kerum, i nastavit će s krstarenjem. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene