Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad sustava u Zagrebu

Kaos na izdavanju dokumenata u Petrinjskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko ovih dana trebate riješiti nešto od dokumenata i trebate u PUZ u Petrinjsku, oboružajte se strpljenjem.

Informacijski sustav na izdavanju dokumenata u prostorijama Policijske uprave zagrebačke u Petrinjskoj još uvijek ne funkcionira kako treba pa je tako i danas na šalterima vladao kaos.

Pročitajte i ovo Split: Otkrivena nova vrsta puža: Ilustracija - 3 KAKVO OTKRIĆE Novootkrivena životinja u Splitu nosit će ime grada: Specifična je i po izgledu koji su neki već povezali s Hajdukom Slika nije dostupna Pojačane gužve PUZ: Preuzimanje dokumenata i subotom, ali samo privremeno

Neki čitatelji koji su nam se javili nakon višesatnog uzaludnog čekanja odustali su od svega i otišli neobavljena posla. U jednom trenutku prestali su raditi redomati, a kada su počeli izbacivati brojeve, oni su išli bez ikakva reda pa se više doslovce nije znalo tko je gdje i pod kojim brojem. Kako nam je kazala čitateljica (podaci poznati redakciji) najgore je što im nitko od odgovornih osoba ništa nije rekao niti pojasnio - što se događa i kada će i na koji način dobiti svoje dokumente. 

Dame i gospodo, Phuc Dat Bich!

U PU zagrebačkoj kažu kako će ovakvih problema, odnosno mogućih prekida, biti i narednih dana sve dok se unaprijeđenje informacijskog sustava MUP-a na završi te mole građane za strpljenje. 

Najbolji savjet možda bi ipak bio - ako baš ne morate, do daljnjeg zaobiđite Petrinjsku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene