Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slaven Jakelić

Kandidat laburista Šibenčanima obećao vratiti osmijeh na lica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slaven Jakelić je predstavljen kao kandidat Hrvatskih laburista za gradonačelnika Šibenika. Obećao je povratak osmijeha na lica Šibenčana.

Hrvatski laburisti - stranka rada predstavila je danas tajnika Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Slavena Jakelića kao svojeg kandidata za šibenskoga gradonačelnika na lokalnim izborima.

Predstavljajući kandidate i program, laburisti su istaknuli kako će, ako im građani daju priliku, vratiti osmijeh na lica Šibenčana. U svojemu predizbornom programu laburisti su istaknuli da je gospodarstvo pokretač lokalne sredine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lokalni izbori Laburisti šalju Branka Vukšića u utrku za gradonačelnika Zagreba Slika nije dostupna Osjetio se dužnim kandidirati Božidar Kolarić laburistički kandidat za gradonačelnika Varaždina

>> U Šibeniku otvorena nova moderna osnovna škola

Na današnjem predstavljanju ponudili su i kandidate za zamjenike gradonačelnika - Miroslava Krnića i Matu Zlatopera. Krnić je rekao kako je vlasnik triju informatičkih tvrtaka i dugogodišnji inženjer u Tvornici elektroda i ferolegura (TEF) te sportaš i maslinar želeći tako dati do znanja kako 'ne živi od tuđeg rada, nego od svojih ruku'.

Zlatoper se predstavio kao dugogodišnji djelatnik šibenskoga Vinoploda-Vinarije koji se trenutačno bavi izradom elaborata i studija u ekologiji te kao bivši direktor TEF-a. Rekao je kako ga "boli što su Šibeniku nametnute obveze u sanaciji opasnog otpada s prostora TEF-a koje mora sam platiti".

Upitao se, također, hoće li Obrovac vratiti novac za sanaciju bazena lužine, Vukovar za sanaciju Borova ili Karlovac za Lemić-brdo. Budući da vjeruje kako u Obrovcu, Vukovaru i Karlovcu lokalne sredine neće plaćati te obveze, Zlatoper ističe kako dugove TEF-a ne može prihvatiti.

Laburisti su istaknuli kako će u Šibeniku na lokalne izbore u svibnju izaći samostalno, no otvoreni su za koaliranje nakon izbora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene