Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeđao Vesnu Pusić

Jučer govorio 'Koji je njoj k****?', danas joj se ispričao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ovac kojeg su kamere Nove TV jučer uhvatile kako na vulgaran način govori o stavovima prve potpredsjednice Vlade, HNS-ovke Vesne Pusić, danas je zbog svog ispada uputio ispriku.

SDP-ov saborski zastupnik Luka Denona ispričao se danas prvoj potpredsjednici Vlade i ministrici vanjskih poslova Vesni Pusić zbog vulgarne epizode koju su jučer u Hrvatskom saboru uhvatile kamere Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Partneri HNS: Držat ćemo stabilnost Vlade i koalicije Slika nije dostupna Ponosna na stranku 'HNS će doprinijeti stabilnosti Vlade'

>> VIDEO SDP-ovci se došaptavali o Vesni Pusić: Koji je njoj k****?

Uoči početka rasprave o proračunu, Denona je ministru financija Slavku Liniću, govoreći o prijedlogu poreza na nekretnine i stavovima Vesne Pusić o istome, došapnuo: 'Što je jučer ova HNS-ovka pričala, da je porez štetan za investicijsku klimu. Koji je njoj k****?' Linić je nakon toga primijetio da se sve snima te je, slegnuvši ramenima, samo rekao: 'Bez nervoze'.

Denona je danas pokušao nazvati ministricu Pusić, no ona mu se isprva nije mogla javiti jer je bila na letu avionom za Finsku. Stoga joj je ispriku uputio SMS porukom. Ona je ispriku prihvatila, a kasnije su se i čuli pa joj se ispričao još jednom. Prema Denoni, ova je neugodna epizoda sada iza njih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene