Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lažiranje podataka

Župan Dekanić ide na slobodu: Disciplinski postupak pokrenut protiv još četiri policijska službenika

Aktualno Galerija +0 Damir Dekanić Galerija 1/1 >>
Policijska uprava vukovarsko-srijemska pokrenula je disciplinski postupak protiv još četiri policijska službenika vezano za slučaj župana Damira Dekanića.

Dekaniću i drugim osumnjičenicima u aferi zataškavanja i lažiranja službenog policijskog zapisnika o prometnoj nesreći za dva dana istječe istražni zatvor, koji određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Danas je sud potvrdio da Dekanić i ostali izlaze na slobodu.

Pročitajte i ovo Damir Dekanić, župan - 2 Prometna nesreća Disciplinski postupci protiv još četvero policajaca u slučaju Dekanić: Njemu uskoro istječe pritvor, hoće li ga produžiti?

Pročitajte i ovo Nikola Milina tko istražuje policiju Prvi čovjek policije o nesreći HDZ-ovog župana: "Nije bilo policijskog zataškavanja"

"Dobili smo izvješće policije koje je dosta kontradiktorno - s pogrešnim datumima i bez kronologije. Tako da je ovo jedan dosta sumnjiv slučaj koji pokazuje zašto građani imaju toliko nepovjerenje u institucije, a posebno u ova represivna tijela. Mislim da je nužno da se sastane odbor za nacionalnu sigurnost, ako je moguće i da bude zajednička sjednica s antikorupcijskim vijećem. Sigurno da je nedopustivo da se slučaj prikrivao gotovo godinu dana i to sa samog vrha", poručio je saborski zastupnik Nikola Grmoja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene