Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među njima i "tri bolje limuzine"

Još jedna državna tvrtka želi novi vozni park: Raspisali natječaj za 42 vozila prosječne vrijednosti gotovo 200.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na listu državnih tvrtki koje su se odlučile počastiti novim voznim parkom upisale su se i - Hrvatske ceste.

Kako piše Jutarnji list, raspisale su javni natječaj za nabavu vozila putem operativnog leasinga vrijednog 7,3 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Prosvjed mještana Zatona i Rasline - 5 Prosvjed na Šibenskom mostu Mještani užasnuti novim raskrižjem: "To će biti križanje smrti"

Hrvatske ceste tako nabavljaju 42 osobna vozila, a među njima su i tri nešto bolje limuzine za koje nije jasno za koga su točno namijenjene.

U propisanim specifikacijama za ta tri vozila stoji da bi trebala biti crne metalik boje, s automatskim mjenjačem i sustavom za detekciju umora vozača. Ta specifikacija navedena je i kod dodatnih 14 osobnih vozila među kojima je šest SUV-ova i osam nešto slabijih limuzina.

Preostalih 25 vozila iz natječaja otpada na hatchback vozila.

Prema procijenjenoj vrijednosti nabave, vozila koja nabavljaju Hrvatske ceste prosječno su vrijedna 174 tisuće kuna, a koristit će ih putem leasinga iduće 4 godine, piše Jutarnji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene