Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

Policija i dalje traga za uspješnim poduzetnikom iz Otočca, nitko ne zna zašto je nestao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu trenirku i crno-plave tenisice. Visok je 172 cm, jače tjelesne građe, prosijede kose i zelenih očiju.

Policijska uprava ličko-senjska i dalje traga za 55-godišnjim Brankom Burićem, koji je nestao 18. veljače u Otočcu.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu trenirku i crno-plave tenisice. Visok je 172 cm, jače tjelesne građe, prosijede kose i zelenih očiju. Kao osobite znakove policija ističe kako mu nedostaju četiri prsta na lijevom stopalu.

Kako piše portal Lika online, nestali muškarac je ozbiljan obiteljski čovjek i uspješan poduzetnik koji je vlasnik prijevozničkog poduzeća i više apartmana na području Otočca. Za sada ne postoje bilo kakve indicije koje bi ukazivale na razloge nestanka Branka Burića.

Ako ste ga vidjeli, javite najbližoj policijskoj postaji ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i na e-mail: nestali@nestali.hr.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene