Branko Burić
Branko Burić Foto: NENO

U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu trenirku i crno-plave tenisice. Visok je 172 cm, jače tjelesne građe, prosijede kose i zelenih očiju.


Policijska uprava ličko-senjska i dalje traga za 55-godišnjim Brankom Burićem, koji je nestao 18. veljače u Otočcu.

Vezani članci Policija, ilustracija Zadobio ozljede opasne po život: U Bedekovčini 20-godišnjakinja nožem ubola vlastitog oca Pljačka u Rijeci Kriminalcima odlučna poruka iz policije: "Možete biti hrabri koliko hoćete, kad tad ćemo vam pokucati na vrata"

U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu trenirku i crno-plave tenisice. Visok je 172 cm, jače tjelesne građe, prosijede kose i zelenih očiju. Kao osobite znakove policija ističe kako mu nedostaju četiri prsta na lijevom stopalu.

Kako piše portal Lika online, nestali muškarac je ozbiljan obiteljski čovjek i uspješan poduzetnik koji je vlasnik prijevozničkog poduzeća i više apartmana na području Otočca. Za sada ne postoje bilo kakve indicije koje bi ukazivale na razloge nestanka Branka Burića.

Ako ste ga vidjeli, javite najbližoj policijskoj postaji ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i na e-mail: nestali@nestali.hr.