Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša ne prestaje padati

U prekidu neke trajektne linije, zbog poplava zatvoreno nekoliko dionica autocesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jakoga juga u prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska, katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Korčula-Hvar-Split i brodska linija Unije-Susak-Mali Lošinj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale D8.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprezno na cestama Upaljeni meteoalarmi: Olujna bura, snijeg i poledica označili dolazak pravog zahladnjenja Ilustracija Upaljena upozorenja! Za mnoge stanovnike otoka nema putovanja: Kišovito i vjetrovito vrijeme prekida trajektne linije

Zbog vode na kolniku, zatvorena je dionica državne ceste D36 Sisak-Popovača, kod šume Brezovica, a obilazak je preko Ivanić Grada, Lijeve i Desne Martinske Vesi.

Je li zima 'dala svoje'? Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

Zbog poplave zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Zbog radova za vozila iznad 7,5 tona zatvoren je granični prijelaz Ilok.

Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica autoceste A7 između čvorova Jurdani i Matulji u smjeru Zagreba. Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje a mogući su odroni na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D8). Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrbovsko.

Zbog vode na kolniku, zatvorena je dionica državne ceste D36 Sisak-Popovača (kod šume Brezovica). Obilazak je preko Ivanić Grada, Lijeve i Desne Martinske Vesi. Zbog poplave, zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji. Zbog jakog juga u prekidu je trajektna linija Lopar- Valbiska, katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Korčula-Hvar-Split i brodska linija Unije-Susak-Mali Lošinj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene