Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na trgovačkom sudu u Splitu održano je drugo ispitno ročište i skupština vjerovnika za Jadrankamen. Ta tvrtka u stečaju duguje oko 206 milijuna kuna.


Prema riječima stečajne upraviteljice, Jadrankamen trenutačno radi i zapošljava oko 110 radnika. Sudbina ovisi o razlučnim vjerovnicima s kojima se pregovara da odustanu od ovrha. Od otvaranja stečaja Jadrankamen posluje u plusu. Ipak dio bivših zaposlenika i dalje ustraje u tvrdnjama kako je stečaj otvoren i provodi se nezakonito.

>>
'Sad je dosta': Bivši radnici Jadrankamena opet prosvjeduju

Vezani članci Splitski taksi, ilustracija Splitski taksisti besplatno voze zdravstvene djelatnike: ''Želimo im zahvaliti na svemu'' Brodogradilište 3. maj (Foto: Dnevnik.hr) Još jedna prilika za riječki škver: Trgovački sud u Rijeci ponovno odgodio stečaj brodogradilišta 3. maj

'Djelatnost sse obavlja, sklapaju se novi poslovni ugovori, nadamo se da će se sklopiti i neki koji su nam jako interesantni i malo veći. Što se mene tiče, ja mislim da imaju i budućnost i perspektivu', kazala je Anči Bašić, stečajna upraviteljica Jadrankamena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook