Obavijesti Video Pretražite Navigacija
progovorila o razlozima

Bivša premijerka nije bila na otvorenju Pelješkog mosta: "Nemam auto, prijevoz i osiguranje kao bivša koja sjedi po mostovima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša premijerka Jadranka Kosor na svojem je Twitteru pojasnila zašto nije došla na svečano otvorenje Pelješkog mosta.

Svečana ceremonija otvorenja Pelješkog mosta okupila je čitav državni vrh. Među ostalima, ondje su bili predsjednik Republike Zoran Milanović, predsjednik Vlade Andrej Plenković te predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Otvorenje Pelješkog mosta nije propustila ni bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. No, na otvorenje nije stigla nekadašnja predsjednica Vlade Jadranka Kosor.

Na svojem je profilu na Twitteru Kosor objavila kako je pozvana tek četiri dana prije same ceremonije.

"Ja nemam auto, prijevoz i osiguranje kao bivša koja sjedi po mostovima, tako da nisam ništa mogla organizirati u svoj toj gužvi. Mogla sam samo taksijem iz Zagreba do odredišta, bez prava prvenstvenog prolaza. I to su znali", objavila je Kosor.

"O mostu po tv pametuju i oni koji su bili protiv europskih vrijednosti braneći pak one koje se istraživalo zbog korupcije. Boreći se protiv korupcije završili smo pregovore za EU. I tako dobili 357 milijuna eura za gradnju Mosta. Prelijepog", dodala je Kosor na Twitteru.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović pogledajte tko je sve došao! Elegantna Kolinda ukrala je pozornost na otvorenju Pelješkog mosta, a fotka koju je sama objavila pravi je hit!

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović OSVOJILA IH POTEZOM Kolinda Grabar-Kitarović u noćnoj šetnji Pelješkim mostom napravila neočekivano, pratitelji oduševljeni: "Kraljice naša…"

Kosor obrisala objavu

Nedugo nakon što smo prenijeli njezinu objavu s Twittera, Kosor je obrisala objavu.

"Izbrisala sam odgovor o pozivu za most. Nisam htjela pozornost. Kao da ništa nisam rekla", napisala je u novoj objavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene