Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio iz Italije

Izručen Hrvatskoj: Naoružani policajci doveli osumnjičenog za ubojstvo u tramvaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tri mjeseca u Hrvatsku je iz Italije pod velikim mjerama sigurnosti izručen osumnjičeni za ubojstvo iz tramvaja broj 6.

Iz Rima je nakon tri mjeseca izručen osumnjičeni za ubojstvo u tramvaju broj 6 na zagrebačkom Mostu mladosti.

U pratnji policije, naoružane do zuba, sletio je 22-godišnji pakistanski državljanin Muhammad S. koji je uhićen temeljem europskog uhidbenog naloga zbog sumnje u počinjenje ubojstva. U Italiju je pobjegao istog dana nakon teškog zločina.

Policajci su iz zgrade iznijeli velike vreće s dokazima, a kroz desetak dana Pakistanac će biti ispitan u prostorima Državnog odvjetništva.

Velikogorički sud mu je već odredio istražni zatvor, pa je osumnjičeni dobio rješenje o provođenju istrage i o istražnom zatvoru te je odveden izravno u zatvor u Remetincu, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbor spao na četiri osobe Riješili ubojstvo djevojčice (9) staro 58 godina: Policiji pomogao mladić specijalnom vještinom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVENCIJA GRAĐANA Policija objavila detalje stravičnog ubojstva na Korčuli: Ženu više puta ubo u prsa pa otišao u trgovinu

Mladić je uhićen u Italiji zahvaljujući mobilnom signalu. Božo Vrkljan iz Centra za pružanje usluga u zajednici Dugave je za Dnevnik Nove TV kazao da ubojica za vrijeme boravka u Centru nije bio kratkog fitilja.

''Činjenica da je kupio kartu, koja nije bila jeftina, može pokazivati da je imao financijske izvore koji nisu društveno prihvatljivi'', zaključio je Vrkljan i dodao da je bilo indicija da je Muhammad S. bio u sumnjivim krugovima.

Više detalja i moguća poveznica osumnjičenog i žrtve bit će poznati nakon istrage.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene