Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Energično demantiraju napise

MOL: Nismo dali mito niti jednom hrvatskom političaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MOL energično dematira napise u medijima da je bilo isplate mita Sanaderu radi upravljanja nad Inom.

'MOL jasno tvrdi da nije bilo nikakvih isplata niti dogovora o plaćanju niti s jednim od aktera i donosioca odluka na hrvatskoj političkoj sceni. Ni izravno, niti neizravno, niti prije niti nakon stvaranja Dioničarskog ugovora. MOL snažno odbacuje sve navode i optužbe po tom pitanju. Poduzet ćemo stroge pravne mjere protiv svih koji šire takve navode i optužbe', piše u priopćenju MOL-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštar demanti MOL: Priča o mitu Sanaderu je smeće iza kojeg stoje gubitnici Slika nije dostupna Presumcija nevinosti vrijedi i za Sanadera Josipović: Treba raščistiti je li Sanader primio mito

Naime, mediji danas javljaju da u novom istražnom zahtjevu stoji da je bivši premijer Ivo Sanader primio 10 milijuna mita od šefa MOL-a. Kako mediji pišu, u cijeloj priči se pojavljuje i bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec i to kao pomagač u kaznenom djelu.

Barbara Goth Fleming iz austrijskog ministarstva pravosuđa kazala je za Večernji da je zaprimljen zahtjev za proširenje optužnice Ive Sanaderu, ali nije htjela otkriti detalje.

Nikakav komentar na najnovije optužbe koje terete nijegova klijenta nije imao niti aktualni odvjetnik Ive Sanadera, Čedo Prodanović, kojeg je kontaktirao Dnevnik.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene