Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan kraj

Istarski svećenik umro od zastoja srca, a njegova rođakinja od dehidracije jer se nitko drugi nije brinuo o njoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragično je skončan život 88-godišnjakinje i njenog 76-godišnjeg rođaka.

Zastoj rada srca uzrok je smrti 76. godišnjeg svećenika Josipa Racana čije je tijelo pronađeno u petak oko 14 sati u župnom stanu crkve Dobrog pastira u Potpićnu, utvrdila je obdukcija obavljena u Općoj bolnici Pula.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

Svećenikova nekadašnja domaćica, 88-godišnja žena čije je tijelo pronađeno u župnom stanu, u kuhinji, preminula je uslijed dehidracije i iscrpljenosti s obzirom na to da je bila u invalidskim kolicima, a svećenik se brinuo o njoj.

Istra: U crkvi pronađeni mrtvi svećenik i njegova domaćica

Pretpostavlja se da je najvjerojatnije najprije pozlilo svećeniku te da njegova bolesna rođakinja nije uspjela pozvati pomoć. Očevid su obavili pripadnici istarske krim policije i zamjenica županijske državne odvjetnice Mirjana Zenzerović.

Policiju je pozvao župnik iz Pićna, koji je stigao u Potpićan nakon što mu je javljeno da župnik Racan nije viđen već dva dana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene