Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donosimo vam ekskluzivno svjedočanstvo žene koja se bavila prostitucijom. Svjedočanstva su preuzeta iz filma "Ropkinje 21. stoljeća" kojim udruga Rosa želi upozoriti na problem prostitucije. Više u video prilogu.


U spomenutom filmu četiri žene iz Ukrajine, Slovenije, Albanije i Hrvatske iznose svoja šokantne životne priče o svemu što su kao prostitutke proživjele. Svaka ima jedan zajednički dio, a to je da su makroi su bili gospodari njihovih života.

Vezani članci Ilustracija Razbijen lanac prostitucije u Beogradu: Devet osoba uhićeno zbog podvođenja 20-ak djevojaka, objavili i "tarife" Tijana Ajfon Seks-skandal u susjedstvu: Starletu uhitili zbog prostitucije dok je s prijateljicama išla na tulum

U Hrvatskoj ne postoje istraživanja o putevima prostitucije. Prema podacima udruge Rosa, većina djevojaka u paklu prodaje tijela za novac završava vrlo rano, već s 15 godina. Pravila ponašanja su okrutna.

Sve više žena završava u prostituciji i zbog sve veće nezaposlenosti, ali i sve više razvoda...

Dok ugledni građani raspravljaju o legalizaciji prostitucije, ženske udruge pitaju što bi ženama koje prodaju svoje tijelo pisalo u radnim knjižicama. 

Naša sugovornica uspjela se izvući iz vrtloga prostitucije. Sada je zaposlena i ima dvoje djece. Poslodavac ne zna za njezinu prošlost. Progovorila je samo da pomogne drugim ženama.