Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polemike

Iskre među članovima HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanaderov tim uskoro bi trebao obznaniti svoje antirecesijske mjere. Odbili su sve SDP-ove prijedloge, nisu skloni ni predloženim mjerama Hrvatske udruge poslodavaca te Hrvatske gospodarske komore.

Mudrinić i Vidošević poduzetnički su dvojac koji izaziva noćne more HDZ-u. Svaki njihov istup razbjesni Sanaderove ministre, no oni za sada šute. Ali na drugoj strani Markova trga vodeći HDZ-ovci više se ne susprežu od kritike. 'Oni koji su u HDZ-u poltički bilo bi bolje da svoje usluge ponude Vladi', kaže Andrija Hebrang.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

To ponajprije ide Vidoševiću. HDZ-ovac, još je prošle godine na stranačkim tijelima objašnjavao ekonomsku politiku. Mudrinić nije formalno HDZ-ovac, ali ga većina u toj stranci doživljava svojim.

Ovisno o potezima Vlade i poduzetnici najavljuju svoje aktivnosti. Ne bude li konkretnih mjera, poduzetnici će početi rat s Vladom. Hebrang traži da se njihovi HDZ-ovci ponašaju konstruktivno, a ne destruktinvo. Vidošević je, baš kao i Mudrinić otplovio u političke vode kritikom Vlade. Ako su pametni, onda su i poruke iz HDZ-a shvatili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene