Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ubila je najmanje 22 ljudi, ali ne kaje se. Kaže - pravosudni sustav ne funkcionira pa je ona odradila posao.


Miranda Barbour (19) u zatvoru čeka suđenje za ubojstvo muškarca kojeg su ona i njen suprug upoznali preko oglasa. No on nije bio jedina žrtva njenih zločina, policija je dovodi u vezu s najmanje 22 ubojstva, no ona kaže da je tek na 22. prestala brojati.

Vezani članci Slika nije dostupna Zlostavljana od 8. godine: 'Odrasla sam s više od 40 braće i sestara' Slika nije dostupna RAZOTKRIVENA SEKTA Tko se može ženiti odlučuje 12 staraca

Miranda, inače pripadnica sotonističkog kulta u ekskluzivnom je intervjuu za Newsweek objasnila zašto je sve to radila.

Stravična ispovijest djevojke ubojice: 'Nakon 22 ubojstva prestala sam brojati'

'Žrtve sam prestala brojati kad stigla do broja 22. Ne kajem se jer sam ubijala samo loše ljude', kaže ova 19-godišnjakinja koja tvrdi kako je kao 4-godišnje dijete bila seksualno zlostavljana.

'Ljudi misle da sam čudovište, ali učinila sam puno dobrih stvari. Tim ubojstvima sam spasila mnoge djevojčice od zlostavljanja. Pravosudni sustav ne funkcionira pa sam ja odradila posao... Ako me i puste iz zatvora za 20 godina vjerojatno ću opet ubiti nekoga', rekla je Miranda.

Prije nekoliko tjedana pokušala se ubiti. Razbila je žarulju u ćeliji u nadi da će jedan komad stakla biti dovoljno oštar da si prereže vene. Ipak se predomislila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook