Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova usluga

HZZO: Sustavom e-Građani uvid u realizirane recepte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) je kroz sustav e-Građani učinio dostupnom novu e-uslugu - Realizirani recepti, kojom se građanima daju na uvid podaci o receptima realiziranim u ljekarni u posljednjih šest mjeseci, priopćeno je u utorak iz HZZO-a.

Osim naziva i količine, te datuma i mjesta izdavanja, za svaki izdani lijek naveden je iznos pokriven od HZZO-a s PDV-om, uz eventualnu nadoplatu koju je napravio osiguranik.

Pročitajte i ovo Vili Beroš, ministar zdravstva Za Dnevnik Nove TV Pobuna protiv HZZO-a, oglasio se Beroš: "Cijene koje nemaju dodir s realnošću ne doprinose stabilizaciji sustava" Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

S obzirom da je riječ o osobnim podacima medicinske i financijske prirode, korisnik na e-uslugu mora biti prijavljen mTokenom, koji se može dobiti besplatno u FINA-i ili pametnom karticom HZZO-a, kakve imaju svi zdravstveni radnici u Hrvatskoj, jer one pružaju viši stupanj sigurnosti identifikacije i autentifikacije osoba, navode iz HZZO-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene