Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske (HVIDR-a) neće sudjelovati na vojnom mimohodu 4. kolovoza u Zagrebu, povodom 20. obljetnice Vojno redarstvene operacije "Oluja" već će sudjelovati na obilježavanju 20. obljetnice VRO "Oluja", 5. kolovoza u Kninu a kao razlog za tu odluku HVIDR-a ističe odnos Vlade prema hrvatskim braniteljima.


Odluku da HVIDR-a ne sudjeluje na vojnom mimohodu donio je jednoglasno Glavni odbor HVIDR-e na prijedlog Predsjedništva, priopćeno je u petak iz te udruge.

Vezani članci Mislav Bago Dnevnik Nove TV donosi rezultate istraživanja u borbi za gradonačelničku fotelju u Zagrebu i Splitu Vesna Ramljak, zaposlenica Klinike za tumore Liječnica u zagrebačkoj Klinici za tumore: ''Ovdje vlada trgovina strahom. Ne možemo našim pacijentima više biti ljudi od povjerenja''

Knin jedino ispravno mjesto obilježavanje pobjede u VRO "Oluja" u Kninu, te poziva svoje članstvo, kao i sve hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata da im se pridruže 5. kolovoza u Kninu na obilježavanju 20. obljetnice "Oluje", te na dostojanstven način proslave ovu obljetnicu u Kninu, navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik HVIDR-e Josip Đakić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook