Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

HSS osnovao organizaciju

'Hrvatski sokol' - braniteljska organizacija HSS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska seljačka stranka održala je osnivačku skupštinu organizacije branitelja HSS-a 'Hrvatski sokol', za čijeg je predsjednika izabran general u mirovini Darko Rukavina, priopćeno je iz te stranke.

Asocijacija branitelja osnovana je, kako se navodi, s ciljem uključivanja branitelja u aktivno rješavanje gospodarskih i političkih pitanja na temeljima njihova zajedništva oko ključnih pitanja od vitalnog nacionalnog značaja. Branitelji su, ističe se, ovu državu stvorili i obranili i stoga su najjača garancija njezina opstanka.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

>> 'Franjo Tuđman i branitelji su najzaslužniji za slobodnu Hrvatsku'

>> Josipović: Branitelji su zaslužni za priznatu RH

Braniteljska organizacija svoj rad temelji na više od 100 godina staroj politici koju je utemeljio Stjepan Radić, a otvorena je za sve branitelje koji se žele uključiti neovisno o pripadnosti drugim stranačkim organizacijama, navodi se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene