Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije čitatelja

FOTO: Na putovanjima prikupljali zastavice članica EU pa ih izložili na balkonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastavice država članica Europske unije prikupljene na raznim putovanjima, obitelj jednog našeg čitatelja izložila je na balkon obiteljskog doma.

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju, obilježava se diljem zemlje, a jedna je zagrebačka obitelj za tu prigodu odlučila izložiti zastavice zemalja članica na balkon.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatske i europske PODUZETNICI TRLJAJU RUKE: Zbog ulaska u EU navala na zastave! Slika nije dostupna Povijesni dan Podijelite s čitateljima portala Dnevnik.hr vaše fotografije proslave povijesnog dana!

>> Evo kako je izgledao hrvatski put prema EU!

'Već neko vrijeme moja djeca skupljaju zastavice svijeta koje im tata donese s puta. Za priliku ulaska Hrvatske u obitelj europskih naroda potrudili smo se skupiti sve zastavice EU i izložiti ih na balkon obiteljskog doma kako pokazuje prilog. Dvije koje su nedostajale skrojile su radnice Kamenskog', napisao je čitatelj.

Vaše fotografije i video snimke obilježavanja ulaska Hrvatske u Europsku uniju možete nam poslati i vi na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene