Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U sigurnim rukama

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila svoju službenu bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sponzorski ugovor između specijalne bolnice Sv. Katarina i Hrvatskog nogometnog saveza potpisan je u Opatiji, čime se produžuje suradnja prema kojoj je ova ustanova službena bolnica HNS-a.

Ugovore su potpisali izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Zlatko Dalić i predsjednik Upravnog vijeća bolnice Dragan Primorac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Šok u Italiji Dječaka (12) na nogometu udario grom, u teškom je stanju

Dalić je nakon potpisanog ugovora ustvrdio da se HNS veseli nastavku suradnje, kazavši "Nadamo se da ćemo usluge bolnice koristiti što manje. No, u slučaju potrebe znamo da smo u sigurnim rukama".

Dragan Primorac je istaknuo da je specijalna bolnica Sv. Katarina nastava baza četiriju hrvatskih fakulteta i suradna ustanova vodećih svjetskih medicinskih ustanova. Posebno vrijedni su rezultati djelovanja bolnice na oporavku i očuvanju zglobova i hrskavice, kazao je. Ravnatelj bolnice Igor Borić je naglasio da nema nijednog vrhunskog hrvatskog sportaša koji nije koristio njene usluge, a da se mnogo njih i redovno vraća.

Predstavnici specijalne bolnice Sv. Katarina su izborniku Zlatku Daliću i reprezentativcima darovali prigodne ručne satove. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene