Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)

Odlazak u kino za jednog je 15-godišnjeg mladića ove subote u Osijeku mogao završiti kobno. Srećom, nakon uboda nožem od strane 24-godišnjaka, prošao je samo s lakšim ozljedama.


Maloljetnik u dobi od 15 godina zadobio je lakše tjelesne ozljede nakon što ga je manjim nožem u predjelu natkoljenice ubo 24-godišnji mladić, piše Jutarnji list.

Vezani članci Ilustracija (Davor Puklavec/Pixsell) Napad nožem u Londonu: Muškarac s leđa napao četvero ljudi i izbo ih Ufuraj se i pukni (Foto: Bojan Zibar) Održana nesvakidašnja premijera nekog hrvatskog filma: "'Ufuraj se i pukni' oduševio publiku

Incident se dogodio u kinu Cinestar u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku, navodno pri kraju projekcije jednog od filmova koji se u to vrijeme prikazivao. Prema riječima očevidaca ozlijeđeni mladić bio je u društvu prijatelja, a kako su tijekom filma glasno pričali to je izazvalo reakciju 24-godišnjaka koji ih je upozoravao da se smire i prestanu galamiti.

Kada su i dalje nastavili s pričanjem, 24-godišnjak je ustao sa stolca i krenuo se fizički obračunati, pri čemu je iz džepa izvadio preklopni nožić i nakon kraće prepirke ubo 15-godišnjaka u natkoljenicu.

Ostali su gosti istog trenutka počeli vrištati i povlačiti se prema izlazu, a ubrzo su se pojavili i zaštitari koji su zadržali napadača do dolaska policije, kao i Hitna medicinska pomoć, koja je ozlijeđenog tinejdžera odvezla u KBC Osijek gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.

Napadača je policija svladala primjenjujući sredstva prisile, a kako je kasnije utvrđeno, već ima dosje s nekoliko prijava zbog remećenja javnog reda i mira te nanošenja ozljeda drugim osobama.

Nakon što je saslušan, policija ga je pustila kući uz kaznenu prijavu zbog nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju.