Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAZLOG JE NEVJEROJATAN

Horor scena u osječkom kinu: Izvadio nož i krenuo na skupinu maloljetnika te lakše ozlijedio 15-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlazak u kino za jednog je 15-godišnjeg mladića ove subote u Osijeku mogao završiti kobno. Srećom, nakon uboda nožem od strane 24-godišnjaka, prošao je samo s lakšim ozljedama.

Maloljetnik u dobi od 15 godina zadobio je lakše tjelesne ozljede nakon što ga je manjim nožem u predjelu natkoljenice ubo 24-godišnji mladić, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Incident se dogodio u kinu Cinestar u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku, navodno pri kraju projekcije jednog od filmova koji se u to vrijeme prikazivao. Prema riječima očevidaca ozlijeđeni mladić bio je u društvu prijatelja, a kako su tijekom filma glasno pričali to je izazvalo reakciju 24-godišnjaka koji ih je upozoravao da se smire i prestanu galamiti.

Kada su i dalje nastavili s pričanjem, 24-godišnjak je ustao sa stolca i krenuo se fizički obračunati, pri čemu je iz džepa izvadio preklopni nožić i nakon kraće prepirke ubo 15-godišnjaka u natkoljenicu.

Ostali su gosti istog trenutka počeli vrištati i povlačiti se prema izlazu, a ubrzo su se pojavili i zaštitari koji su zadržali napadača do dolaska policije, kao i Hitna medicinska pomoć, koja je ozlijeđenog tinejdžera odvezla u KBC Osijek gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.

Napadača je policija svladala primjenjujući sredstva prisile, a kako je kasnije utvrđeno, već ima dosje s nekoliko prijava zbog remećenja javnog reda i mira te nanošenja ozljeda drugim osobama.

Nakon što je saslušan, policija ga je pustila kući uz kaznenu prijavu zbog nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene