U mostarskoj bolnici zbrinjavat će se hitni pacijenti iz doline Neretve. I to oni sa srčanim i moždanim udarom, pacijenti s politraumom te teško bolesna djeca. Danas je to i službeno.

Galerija


Sporazum o zbrinjavanju hitnih pacijenata potpisali su ministri zdravstva Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Vezani članci Izbor za najsestru i najliječnika 2020. godine 01 Pacijenti izabrali svoje heroje: Titulu za najsestru i najliječnika osvojili ''anđeli nade'' Lijekovi, ilustracija HZZO na listu uvrstio četiri nova lijeka, među njima i jedan za liječenje vrste karcinoma

Stanovnici doline Neretve već su prije poručili da im to ne odgovara, jer oni zdravstveno osiguranje plaćaju u Hrvatskoj i u Hrvatskoj se žele liječiti. Ministar zdravstva Milan Kujundžić smatra pak, kako je ovo rješenje na kojem im mnogi mogu pozavidjeti.

Tijekom turističke sezone nedostaje liječničkih timova (Foto: Dnevnik.hr) Medicinske timove u ovoj županiji sve teže sastavljaju: "Trebaju li pacijenti strahovati? Nadam se da ne"

Uskoro inspekcijski nalaz - je li bilo propusta? (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Novi slučaj napada na medicinsko osoblje: Liječnika Hitne pomoći udarao u glavu, bacio na pod i tukao

''Oni su sada u izrazito povlaštenom položaju na 40-tak km, za pola sata stižu u bolnicu i to ne bilo kakvu, idu u bolnicu koja radi 24 sata, bolnicu koja ima rezultate, kvalitetu i sigurnost, mislim da će pacijenti iz drugih dijelova Hrvatske biti i pomalo ljubomorni na njih'', kaže Kujundžić.

Žena koju optužuju da iz sjene upravlja Živim zidom