Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzvraćaju udarac

HDZ žestoko opleo po Milanoviću: "Kremljenko gubi živce, nervozno vrijeđa i laže..."

Hrvatska demokratska zajednica/Facebook
Hrvatska demokratska zajednica/Facebook Foto: HDZ/Facebook
HDZ je na svojoj Facebook stranici komentirao izjave predsjednika Zorana Milanovića napisavši kako "Kremljenko gubi živce, nervozno vrijeđa i laže o drugima jer je došlo vrijeme da se očituje o pomilovanju Perkovića i Mustača".

Nakon oštrih riječi koje je predsjednik Republike Zoran Milanović uputio premijeru Andreju Plenkoviću, oštro je reagirao HDZ.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Na svom Facebook profilu HDZ je nazvao Milanovića "udbaškim poslušnikom" te je ocijenio da su sve maske pale.

"Kremljenko gubi živce, nervozno vrijeđa i laže o drugima jer je došlo vrijeme da se očituje o pomilovanju Perkovića i Mustača. Sve maske su mu pale. Milanović - udbaški poslušnik. I poslije Titove garde - Lex Perković", stoji na Facebook stranici HDZ-a.

Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović ranije je komentirao najavu premijera Plenkovića da će ga Vlada od sada bojkotirati u svakom smislu, rekavši da mu je čast što ga takva ekipa bojkotira.

"Nažalost, došlo je do toga da sam ih morao nazvati bandom, što i jesu i za to su i osuđeni", rekao je, uz ostalo, Milanović novinarima nakon obilaska izložbi u galeriji Klovićevi dvori.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene