HDZ-ovci su na današnji aktualac u Saboru došli prema novim pravilima koje im je nametnulo vodstvo stranke.


Zbog predsjedničkih izbora neće se tolerirati kritike Vlade i vodstva HDZ-a, a povod je bio istup Mire Kovača, koji je već u kampanji za unutarstranačke izbore.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanović o predsjednici: "Nema karaktera i sramoti nas po svijetu. Ne pjevam po skupovima jer nemam glasa" Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Stevo Culej i dalje ne otkriva hoće li podržati Predsjednicu: ''Škoro je dobro jutros. Popio je kavu, bila mu je malo gorča''

Kovač nije bio raspoložen za komentare dok je Milijan Brkić kazao kako su uvijek postojala pravila javnih istupa i intervjua te nije riječ o nečemu novom.

Na pitanje bi li Kovaču savjetovao da spusti loptu, Brkić je odgovorio: „Ne bih mu ništa savjetovao, svi smo odgovorni ljudi i kao takvi se ponašamo."

HDZ-ovac Stevo Culej poručio je kako će se u drugom krugu izbora vidjeti jesu li izjave Mire Kovača naštetile Kolindi Grabar-Kitrović. 

Nije želio otkriti hoće li glasati, a na pitanje je li najbolji kandidat za njega Grabar-Kitarović, novinarima je odgovorio: "Neću vama reći za koga ću glasati, ja imam svog kandidata".