Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiv odgovor

HDZ-ovac Culej neće podržati Grabar-Kitarović? "Neću vam reći za koga ću glasati, ja imam svog kandidata..."

HDZ-ovci su na današnji aktualac u Saboru došli prema novim pravilima koje im je nametnulo vodstvo stranke.

Zbog predsjedničkih izbora neće se tolerirati kritike Vlade i vodstva HDZ-a, a povod je bio istup Mire Kovača, koji je već u kampanji za unutarstranačke izbore.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

Kovač nije bio raspoložen za komentare dok je Milijan Brkić kazao kako su uvijek postojala pravila javnih istupa i intervjua te nije riječ o nečemu novom.

Na pitanje bi li Kovaču savjetovao da spusti loptu, Brkić je odgovorio: „Ne bih mu ništa savjetovao, svi smo odgovorni ljudi i kao takvi se ponašamo."

HDZ-ovac Stevo Culej poručio je kako će se u drugom krugu izbora vidjeti jesu li izjave Mire Kovača naštetile Kolindi Grabar-Kitrović. 

Nije želio otkriti hoće li glasati, a na pitanje je li najbolji kandidat za njega Grabar-Kitarović, novinarima je odgovorio: "Neću vama reći za koga ću glasati, ja imam svog kandidata".  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene