Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prva crta obrane

HDZ odbrusio Milanoviću zbog napada na premijera: "Očekivano, sitni zavidnik"

Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: Goran Mehkek/Cropix
Predsjednik Zoran Milanović izjavio je u utorak da porezna politika ne može biti "uzmem ti na ćupriji vratim ti na mostu". Stigao mu je odgovor HDZ-a.

Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je u utorak da porezna politika ne može biti "uzmem ti na ćupriji vratim ti na mostu", referirajući se na jučerašnje izjave premijera Andreja Plenkovića, koji je ustvrdio da "netko plasira lažne teze o najavljenoj poreznoj reformi".

"Dao bih se kladiti da je to vokabular partijske škole u Kumrovcu - 'plasiraju se teze', rekao je Milanović novinarima nakon konferencije posvećenoj "10 godina Republike Hrvatske u EU". Kazao je pritom da nije opozicijski političar, analitičar, niti kandidat za premijera, niti će to biti.

Stigao mu je odgovor HDZ-a. 

"Očekivano, sitni zavidnik Milanović protivi se novom povećanju plaća građana jer će time postati još vidljivije koliko je njegov premijerski mandat bio očajan.

U Milanovićeve i 4 godine SDP-a prosječna je plaća porasla za samo 2.8%, a u mandatu Andreja Plenkovića za više od 50%! Pritom ne računamo novo podizanje primanja nakon 6. kruga porezne reforme naše Vlade. 

Milanović ujedno već izlizanom forom “napadni da ne budeš napadnut” pokušava opravdati svoje omiljene ortake, a nesposobne gradonačelnike, posebice posrnulog Ivicu Puljka", napisao je HDZ na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene