Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tenzije na vrhuncu

Grčki premijer odgovorio Milanoviću: "Grčka je pravna država, ne prihvaća sugestije od neprimjerenog glasa izvan granica"

Grčki premijer Kyriakos Mitsotakis odgovorio je na izjavu predsjednika Zorana Milanovića u kojoj je osudio Grčku i njezino postupanje prema Bad Blue Boysima.

Grčki premijer Kyriakos Mitsotakis neizravno je odgovorio na izjavu predsjednika Zorana Milanovića u kojoj je poručio da Grčka sa zatvorenim Bad Blue Boysima postupa kao s ratnim zatvorenicima koji će u zatvorima biti zlostavljani i silovani.

Pročitajte i ovo Nermin Sulejmanović Bila u Italiji Poznato što će biti s policajkom koju povezuju s trostrukim ubojicom Sulejmanovićem

Mitsotakis je rekao da je Grčka pravna država koja ne prihvaća sugestije izvan granica.

"Naša je zemlja domaćin finala Europskog superkupa. Inače bi takav događaj trebao označavati samo miran susret navijača iz različitih momčadi i zemalja. Ali, nažalost, odvija se u sjeni žalosti jer su neke kriminalne skupine to željele", rekao je grčki premijer te dodao da odnos klubova, saveza pa čak i tiska često ne promiče kulturu suživota, prenosi EPT News

Pročitajte i ovo Tjedan dana nakon katastrofe na Havajima - 5 Strašne posljedice Broj žrtava prešao 100, vatra još nije ugašena: "Čuo sam prasak s druge strane ulice..."

"Krivci će biti pronađeni i kažnjeni. Grčka je pravna država, ima pravila. Pravosuđe je neovisno. Ne prihvaća sugestije od neprimjerenog glasa izvan granice, čak i ako su one službene. Kako je propisano zakonom, klubovi organiziranih navijača bit će zatvoreni. Svaka skupina će imati samo jednu poveznicu", istaknuo je Mitsotakis.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene