Ante Pranić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Ante Pranić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić komentirao je nedavni fizički napad kojeg je doživio jer navodno, nije želio pogodovati pri zapošljavanju.


Pranićeva Nezavisna lista mladih poručila je kako je u gradski ured došao građanin koji je počeo vrijeđati zaposlenika, najavljujući da će potom zapaliti cijelu zgradu. Pranić je potom kako javlja Nezavisna lista mladih, stao u obranu gradskih službenika zbog čega je fizički napadnut.

Sam Pranić na Facebooku je objasnio zašto nije prijavio napad.

"Fizički obračuni, prozivanja mene i članova NLM-a, plasiranje laži su postali svakodnevnica vrgoračke politike. Prihvaćajući dužnost gradonačelnika znao sam što me čeka i ni jedan milimetar ne želim popustiti. Dapače, nikada nisam bio odlučniji uvesti red u godine nerada. Ako mislite da će huškački fizički obračuni, tekstovi i tekstvi laži spiječiti provođenje zakona također se varate. Ja se vas gospodo ne bojim. Zašto nisam prijavio fizički napad? Zato što opraštam osobi koja me je napala. U dobroj mjeri sve je plod huškačke politike vrgoračkog HDZ-a", napisao je Pranić