Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nije prosvjed

Gradonačelnik se ispričao zbog prometnog kolapsa u Dubrovniku, a našao je i "krivca": "Svako drugo vozilo je Uber"

Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometni kolaps u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Kako izgledaju gužve u Dubrovniku i to bez prosvjeda. Zna se dogoditi da su sve ključne ceste u gradu blokirane. Gradonačelnik se zbog toga ispričao građanima, a našao je i "krivca".

Prometni kolaps vladao je u četvrtak na svim glavnim cestama u gradu. Dubrovački gradonačelnik Mato Franković prozvao je odgovorne.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Slika nije dostupna NAKON PROZIVKI Iz Ubera odgovaraju dubrovačkom gradonačelniku: Promet u Dubrovniku nije kolabirao zbog liberalizacije autotaksi prometa

"90 posto sam siguran da je jučerašnji kolaps nastao zbog velikog broja taksi izvršitelja na području grada Dubrovnika. Kombinacija kiše, turističke sezone i liberalizacija tržišta autotaksi djelatnosti dovela je do nevjerojatnog kolapsa gdje je grad Dubrovnik bio blokiran od 2 sata popodne do 7 sati navečer" rekao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Posebno se osvrnuo na vozače Ubera. "Očito svi koji voze za Uber odlučili su svoj kruh zaraditi u Dubrovniku i sada svako drugo, treće vozilo je Uber vozilo" rekao je. 

Odgovor Ubera još nismo dobili, no građani pak smatraju da je gužva neizostavan dio sezone.

Gradonačelnik je potražio pomoć i od Ministarstva unutarnjih poslova. Traži još 15 policajaca.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene