Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što brži oporavak

Tomašević o stravičnom slučaju djevojke koju je vukao autobus: "Čekam policijsko izvješće"

Aktualno Galerija Tomašević o slučaju u Zaprešiću - 3 Tomašević o slučaju u Zaprešiću - 3 Foto: DNEVNIK.hr Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba Foto: DNEVNIK.hr Tomašević o slučaju u Zaprešiću - 1 Tomašević o slučaju u Zaprešiću - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomašević o slučaju u Zaprešiću - 2 Galerija 1/4 >>
Gradonačelnik Tomislav Tomašević komentirao je slučaj maloljetne djevojke koju je vozač ZET-a vukao 40 metara po asfaltu jer joj je noga zapela u vratima autobusa.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević sastao se sa zastupnicima europarlamentarne grupacije Greens na temu zelene tranzicije na europskoj, nacionalnoj i lokalnoj razini.

Tom prilikom komentirao je aktualne gradske teme, među ostalim i slučaj maloljetne djevojke koju je vozač ZET-a vukao 40 metara po asfaltu jer joj je noga zapela u vratima autobusa.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..."

Pročitajte i ovo Bolnica, ilustracija - 2 jedna osoba preminula Zbog koronavirusa zabranjeni posjeti pacijentima u još jednoj hrvatskoj bolnici

"Prije svega želim što brži oporavak djevojci, čekam policijsko izvješće da čujemo što se tu dogodilo nakon toga shodno tome će i biti posljedice", poručio je Tomislav Tomašević.

Pročitajte i ovo Ilustracija Naegleria fowleri Nova smrt zbog amebe koja jede mozak: Ušla mu kroz nos dok je plivao u jezeru

Pročitajte i ovo Franko Simatović Stiže u Srbiju Zločinac Simatović pušten iz zatvora: Prije tri mjeseca osuđen na 15 godina, danas već slobodan čovjek

Podsjećamo, autobus ZET-a je čak 40 metara vukao djevojku (17) po cesti. Vozač navodno ništa nije vidio ni čuo. Zadobila je rane po cijelom tijelu i u bolnici je bila tri dana. Za DNEVNIK.hr je opisala traumatične trenutke.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene