Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niz ozljeda

Strava u Zaprešiću: "Vozač ZET-a mi je zatvorio nogu vratima busa i vukao me 40 metara. Vrištala sam"

ZET-ov autobus
ZET-ov autobus Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Vozač ZET-a je u Zaprešiću maloljetnici zatvorio lijevu nogu i vukao je po podu 40 metara. Njezina majka ljutita je i na hitnu pomoć koja, kako kaže, njezino dijete nije obradila kako treba.

Majka 17-godišnje djevojke R.B. ljuta je na ZET, ali i na zaprešićku Hitnu, koja, kako kaže, njezinu kćer nije obradila kako treba nakon što ju je vozač ZET-a vukao 40 metara po podu. Ima ozljede obje ruke, noge, trbuha i leđa.

"U petak sam ušla na najbliža vrata busa, stražnja. Zakoračila sam lijevom nogom u bus kad su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali kad će ponovo otvoriti vrata. Nisam čula niti najavu za zatvaranje vrata. Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu. Nakon nekog vremena noga mi je, hvala Bogu, ispala, odnosno odglavila se. Kad sam ustala nisam shvatila da sam cijela ogrebana. A bus nije niti stao pogledati što se događa. Neka žena je izašla iz zgrade jer je čula moje vrištanje, odvela me k sebi doma pa na hitnu u Zaprešić", opisala je djevojka za 24 sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snažno nevrijeme VIDEO Pogledajte trenutak udara munje pokraj piste u dalmatinskoj zračnoj luci, morali su odgoditi letove

Otišli su u Klaićevu gdje su 17-godišnjakinju hospitalizirali na tri dana.

Na Hitnoj u Zaprešiću su joj rane očistili antiseptikom, zamotali i rekli da joj nije ništa te poslali doma. Srećom, kaže, mama ju je odvela u Klaićevu. Iz policije su za 24 sata potvrdili događaj te rekli da se vozač nije uvjerio da može krenuti te da je djevojka zadobila lakše ozljede.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene