Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U povodu blagdana Svih svetih, Grad Zagreb je 31. listopada i 1. studenoga, osigurao besplatan tramvajski i autobusni prijevoz na svim linijama javnog prijevoza ZET-a na području grada.


U povodu blagdana Svih svetih, Grad Zagreb je u ponedjeljak, 31. listopada, te na blagdan, u utorak, 1. studenoga, osigurao besplatan tramvajski i autobusni prijevoz na svim linijama javnog prijevoza ZET-a na području grada, izvijestio je na svojim internetskim stranicama Grad Zagreb.

Vezani članci Ante Lončarić Već se stvaraju gužve na grobljima, Covid redari provjeravat će pridržavaju li se građani mjera Slika nije dostupna Prije nego što krenete na groblje, provjerite kako će se odvijati promet u metropoli! Vozači će kontrolirati broj ljudi u autobusima

Prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz je pojačan dodatnim kapacitetima, a na blagdan Svih svetih, u utorak, u prometu će biti i izvanredne autobusne linije prema većim gradskim grobljima: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševac, Dubec – Markovo Polje.
Na blagdan Svih svetih, izvanredni autobusi za Mirogoj će voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.

Sva će gradska groblja 31. listopada i 1. studenoga biti otvorena do ponoći. U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnim pregledom prometne regulacije građani se mogu upoznati na linku http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=81841 ili doznati na broju Pozivnog centra 072 500 400.
Iz Grada Zagreba pozivaju Zagrepčane da na groblja odlaze organiziranim linijama javnog prijevoza.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju