Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodice se ispričale Zagrebu

Karamarko o 'bombašima': 'Nitko nije bio ugrožen, ali to je ipak neprihvatljiv vandalizam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na službenim stranicama grada Vodica nalazi se isprika grada Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj zbog panike koji su izazvali 'bombaši' iz tog grada.

'Grad Vodice se ispričava i izražava svoje veliko žaljenje cijeloj hrvatskoj javnosti, posebno građanima Grada Zagreba, zbog uznemiravanja kojeg je izazvala grupa građana Vodica', stoji u priopćenju na službenim stranicama grada Vodica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 8 mjeseci Optuženi bombaši s Trga bana Jelačića Slika nije dostupna Policija o 'bombašima': 'Motiv je OBIJEST! Od lagodnog života nisu znali što bi sa sobom!'

Podsjetimo, u petak je uhićeno šest osoba koje se dovode u vezu s eksplozijom na Trgu bana Jelačića. Uhićeni su iz Vodica, a kako se ispostavilo osumnjičeni su sve dogovorali još krajem prošle godine u Vodicama kada je otac (58) koji je sa sinom sudjelovao u čitavoj akciji, nabavio 3 komada vojno formacijskog visokobrizantnog eksploziva te ih obučio kako da ga postave i aktiviraju.

>> Odvjetnik 'bombaša': To je katastrofalno koliko su nezreli i koliki su KRETENI!

Otac jednog od osumnjičenih opovrgava optužbe. Njegov odvjetnik Mate Matić rekao je da je njegov branjenik dao iskaz i da demantira optužbe.

Uhićenoj šestorki određen je jednomjesečni istražni pritvor zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke.

Karamarko osudio 'vandalizam' i najavio sankcije protiv osumnjičenog člana Mladeži HDZ-a

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je osudio incident na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Na pitanje o sudbini jednog od osumnjičenih, koji je član Mladeži HDZ-a, Karamarko je odgovorio da treba vidjeti koja je bila njegova uloga 'i onda će stranka postupiti onako kako treba postupiti'.

'Mi naprosto ne odobravamo taj vandalizam koji ugrožava ljude. Hvala Bogu, ovdje nije bila ugrožena ničija sigurnost, ali bio je vrlo vrlo negativan efekt i mislim da to nije dobro. Mi to svakako osuđujemo', rekao je Karamarko napominjući kako će mladi Vodičanin svakako snositi sankcije, ovisno o njegovoj ulozi u čitavom incidentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene