Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob ministara?

Maras o rušenju Linića: 'Imam veze s tim kao s pronalaskom krapinskog pračovjeka!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrta i poduzetništva Gordan Maras i danas se osvrnuo na navode o sukobu s ministrom financija Slavkom Linićem.

Gordan Maras u petak je komentirao navode da želi srušiti ministra financija Slavka Linića. 'Imam veze s time kao s pronalaskom krapinskog pračovjeka. To je besmislica', kazao je Maras te ponovio da nije u sukobu s ministrom Linićem. 'Nisam u sukobu s Linićem, ali je činjenica da ponekad imamo drugačija stajališta', kazao je Maras.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević - 2 (Ne)tolerancija Sukob na splitskom vijeću: "Ovo nije prvi put da Ivošević vrijeđa žene i službenike" Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

Linić: Maras i ja smo u sukobu; Maras: Što se mene tiče sukoba nema

Na navode o sukobima između ministara osvrnula se i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić. 'U Vladi nema trzavica, a glavni nam je posao kako smanjiti deficit', kazala je Opačić nakon predstavljanja kampanje 'Ne govoru mržnje na internetu – Dislajkam mržnju' te ponovila kako ne može komentirati navodne sukobe ministara.

Podsjetimo, novinari su u četvrtak ministra Linića pitali je li Marasova inspekcija u HBOR-u osobni napad na njega, na što je on odgovorio: 'To je zbog našeg sukoba koji ne želim komentirati jer nije potreban u poslu koji obavljam'. Maras je kasnije rekao da, što se njega tiče, sukob ne postoji.

'Nema nikakvog sukoba, barem što se moje strane tiče. Ja samo inzistiram na transparentnosti i to ne radim od jučer nego već duže vrijeme i radit ću i dalje', kazao je Maras.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene