Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne želim to komentirati'

Linić: Maras i ja smo u sukobu; Maras: Što se mene tiče sukoba nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinari su ministra Linića pitali je li Marasova inspekcija u HBOR-u osobni napad na njega, na što je odgovorio da je to zbog njihovog sukoba. Maras je kasnije rekao da, što se njega tiče, sukob ne postoji.

To je zbog našeg sukoba koji ne želim komentirati jer nije potreban u poslu koji obavljam, odgovorio je ministar financija Slavko Linić u četvrtak na pitanje novinara je li Marasova inspekcija u HBOR-u osobni napad na njega.

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..." Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život

Ministar obrta i poduzetništva Gordan Maras izjavio je kasnije kako, što se njega tiče, nema nikakvog sukoba s Linićem.

'Nema nikakvog sukoba, barem što se moje strane tiče. Ja samo inzistiram na transparentnosti i to ne radim od jučer nego već duže vrijeme i radit ću i dalje', uzvratio je Maras.

Slavko Linić: Branko Šegon ostaje mi pomoćnik

Maras je pozvao Upravu HBOR-a da se javno očituje o napisima koji pomoćnika ministra financija Branka Šegona prozivaju za sukob interesa i dobivanje povoljnog kredita od HBOR-a.

'Svako pitanje koje je nejasno trebala bi razjasniti uprava', rekao je Maras.

Suglasan je da treba mijenjati pravila po kojima tvrtke državnih dužnosnika posluju s državnim institucijama.

'Tko ima svoj privatni business i ulazi u politiku, on bi trebao iz businessa izaći i na najtransparentniji mogući način to objaviti. Ne kažem da bi ljudi trebali zapaliti sve ono što su izgradili do trenutka kada su ušli u politiku, ali se mora maknuti privatno od javnoga kada se bavite politikom. To je vrlo jasna poruka', rekao je Maras. (Hina/Ma.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene