Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo na intervenciji

Predsjednik Sabora izrazio sućut obitelji preminulog vatrogasca: ''Neka njegova hrabrost i požrtvovnost budu trajna uspomena''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u subotu izraze sućuti obitelji vatrogasca Davora Kovačića, koji je umro tijekom sinoćnje intervencije zbog nevremena u Zagrebu.

Gordan Jandroković izrazio je sućut obitelji preminulog vatrogasca Davora Kovačića koje je umro tijekom intervencije zbog poplave u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

''Poštovana obitelji Kovačić, u ovim bolnim trenutcima za Vašu obitelj primite izraze duboke sućuti uime Hrvatskoga sabora i osobno. Vaš Davor nesebično je pomagao svojim sugrađanima tijekom intervencije u sanaciji šteta od poplave, što je činio kao član DVD-a Kustošija i u brojnim drugim situacijama, pa tako i nakon razornog potresa.

Neka njegova hrabrost i požrtvovnost bude trajna uspomena i podsjetnik na zahvalnost svih nas. Moje misli i molitve su uz Vašu obitelj", napisao je Jandroković.

Iskrenu sućut izrazio je i kolegama vatrogascima, ''istinskim herojima koji neprekidno pomažu drugima u nevolji''.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene