Pripadniku DVD-a Kustošija pozlilo je tijekom sinoćnje intervencije u jednom zagrebačkom stanu. Unatoč pruženoj pomoći vatrogasac je preminuo.


Vatrogasna postrojba Zagreb objavila je u subotu ujutro na Facebooku kako je tijekom sinoćnje intervencije u Zagrebu izgubila kolegu.

Vezani članci Ivana Marić, Kozari putevi - 1 Nekoliko stotina ljudi odalo počast Bandiću i upisalo se u knjigu žalosti, u Kozari putevima organiziraju posebnu akciju: "Imamo samo riječi hvale za njega" Svijeća u ulazu u zgradu u Bužanovoj ulici Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

Vatrogascu je pozlilo dok je pomagao pri ispumpavanju vode iz jednog stana no unatoč hitnoj medicinskoj intervenciji nije bilo pomoći te je preminuo.

„Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”
Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53-oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja“, stoji u objavi Vatrogasne postaje Zagreb.

 

Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebPetak, 24. srpnja 2020.