Nakon što su se, tijekom više od desetljeća, u Dnevniku Nove TV izmjenjivali dobro poznati i uigrani voditeljski parovi: Marija Miholjek i Saša Kopljar te Romina Knežić i Petar Pereža, večeras je za voditeljski stol sjeo novi dvojac – Valentina Baus i Dino Goleš.

Galerija Valentina Baus i Dino Goleš - 1 Valentina Baus i Dino Goleš - 3 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +2 Valentina Baus i Dino Goleš

Kolege Baus i Goleš poznata su reporterska imena i sada već iskusni voditelji popodnevnih i večernjih Vijesti Nove TV, a večeras su premijerno odradili još jednu ulogu u kojoj su se odlično snašli.

"Voditi najgledaniju informativnu emisiju u zemlji velika je čast i velika odgovornost prema našim gledateljima, ali i kolegama reporterima", komentirala je Valentina Baus, a Dino Goleš je dodao: "Donositi najvažnije vijesti dana, tijekom više od 60 minuta Dnevnika, oboma je bilo veliko zadovoljstvo".

Vezani članci Goran Selanec, ustavni sudac - 3 Koje su posljedice dokumenta Vrhovnog suda koji je izašao u javnost? Ustavni sudac objašnjava što to znači za pravo na pobačaj Valentina Baus i Dino Goleš - 1 Ivana Pezo Moskaljov, Valentina Baus i Dino Goleš su radom i upornošću zaradili nominacije za Večernjakovu ružu!

Svojim nastupom u ulozi voditelja Dnevnika Nove TV još su jednom dokazali svoju iznimnu profesionalnu svestranost koju imaju i kao voditelji i kao reporteri i na tome im čestitamo! Kolege Baus i Goleš i dalje nastavljaju sa svojim reporterskim radom te vođenjem Vijesti Nove TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju