Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako čeka presudu, Branimir Glavaš ne ponaša se kao netko tko bi uskoro mogao u zatvor. Kupio je golemi poslovni prostor usred Osijeka i tek planira karijeru. No, za razliku od većine hrvatskih političara, spremno je pokazao svoju novu nekretninu vrijednu barem milijun kuna. Sve je čisto, kaže.


Dok čeka presudu, Glavaš uređuje novi poslovni prostor. 'Smatram da je 20 godina politike dosta i da je vrijeme da se povučem iz politike', rekao je Branimir Glavaš, saborski zastupnik. Iz politike ode Glavaš u fiškale. Pravosudni ispit položio je prije 20 godina. Praksu je, kaže, odradio nedavno, na svom slučaju.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o ukidanju obroka stanovnicima Banovine: ''To je neki komunikacijski nesporazum. Svi koji trebaju dobit će hranu, kao i dosad'' Stan u garažnoj cijevi O stanu u garaži i dalje svi pričaju, na teren bi mogla inspekcija: "Nije izdana dozvola za uporabu stambenog prostora"

'Zahvaljujući vlastitom iskustvu na ovom procesu koji traje četiri godine smatram da sam stekao dovoljno odvjetničkih i pravnih znanja', rekao je Glavaš. Sudeći po veličini poslovnog prostora, čak 175 četvornih metara, Glavaš u Osijeku očekuje mnogo posla.

Poslovni prostor vrijedan milijun kuna Glavaš je, kako tvrdi, kupio pozajmljenim novcem. Ističe da u njegovoj imovinskoj kartici nema mrlja. 'Izvršeno je temeljito, rendgensko snimanje mog imovinskog stanja u protekle tri godine. O tome posjedujem dokument koji nosi oznaku tajnosti. Zaključak je da nema nesrazmjera između onoga što sam zaradio legalno, transparentno i moje imovine koju posjedujem', zaključio je Glavaš.

Svu svoju imovinu Glavaš je darovao malodobnom sinu. Na svome imenu ostavlja tek jednu nekretninu - grobnicu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju