Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvara odvjetnički ured

Glavaš napušta politiku: '20 godina je dosta!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako čeka presudu, Branimir Glavaš ne ponaša se kao netko tko bi uskoro mogao u zatvor. Kupio je golemi poslovni prostor usred Osijeka i tek planira karijeru. No, za razliku od većine hrvatskih političara, spremno je pokazao svoju novu nekretninu vrijednu barem milijun kuna. Sve je čisto, kaže.

Dok čeka presudu, Glavaš uređuje novi poslovni prostor. 'Smatram da je 20 godina politike dosta i da je vrijeme da se povučem iz politike', rekao je Branimir Glavaš, saborski zastupnik. Iz politike ode Glavaš u fiškale. Pravosudni ispit položio je prije 20 godina. Praksu je, kaže, odradio nedavno, na svom slučaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Glas građana Diže li vam politika tlak? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

'Zahvaljujući vlastitom iskustvu na ovom procesu koji traje četiri godine smatram da sam stekao dovoljno odvjetničkih i pravnih znanja', rekao je Glavaš. Sudeći po veličini poslovnog prostora, čak 175 četvornih metara, Glavaš u Osijeku očekuje mnogo posla.

Poslovni prostor vrijedan milijun kuna Glavaš je, kako tvrdi, kupio pozajmljenim novcem. Ističe da u njegovoj imovinskoj kartici nema mrlja. 'Izvršeno je temeljito, rendgensko snimanje mog imovinskog stanja u protekle tri godine. O tome posjedujem dokument koji nosi oznaku tajnosti. Zaključak je da nema nesrazmjera između onoga što sam zaradio legalno, transparentno i moje imovine koju posjedujem', zaključio je Glavaš.

Svu svoju imovinu Glavaš je darovao malodobnom sinu. Na svome imenu ostavlja tek jednu nekretninu - grobnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene